Осемгодишно момче е пребито, докато отивало да си купи вафли. Нападателят е

...
Осемгодишно момче е пребито, докато отивало да си купи вафли. Нападателят е
Коментари Харесай

Осемгодишно момче е в болница - било ритано и бито, докато отивало за вафли

Осемгодишно момче е пребито, до момента в който отивало да си купи вафли. Нападателят е 57-годишен мъж. Момчето е признато в отделението по хирургия на регионалната болница в Сливен, оповестява бТВ. 

Инцидентът е станал предишния четвъртък в сливенското село Градец.

„ Детето е отишло да си вземе вафла, викало и индивидът излязъл пийнал. Започва да го гони. Гонил е детето 500-600 метра, хванал го е и пердах с ритници и с тръшкания. Стъпил е три пъти върху коремчето му и взел един камък. Тогава брат ми, който е минавал оттова, се е намесил. Той не е знаел, че е моето дете. Получил е удар с камък, спука му се главата. Няма нито причина, нито омраза “, описа Ирина Кънчева, майка на детето.

Детето е отвън заплаха за живота и няма тежки пострадвания, сподели шефът на болничното заведение доктор Васислав Петров. Заради побоя то остава под наблюдаване към този момент пет дни.

„ Има болки, на системи и инжекции е. Много е уплашен, цяла вечер не спи. Днеска е моето дете, а на следващия ден ще са другите “, казва майката.

След нападението 57-годишният мъж е арестуван за 24 часа, след което е освободен. Той не е престъпно проявен. По думите е показал експанзия, тъй като детето е посегнало към него с камък.

Майката упорства мъжът да бъде осъден. Очаква се прокуратурата да даде повече информация.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР